Toepassingen

AluShutter lichtgewicht aluminium tol- en schuifluiken zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, korte levertijden, snelle montage, en een gebruiksvriendelijke bediening. De AluShutter luiken worden geheel naar klantspecificatie samengesteld. Daardoor kunnen de AluShutter rol- en schuifluiken voor diverse doeleinden worden toegepast. Denk daarbij aan bijvoorbeeld carrosserieën, hulpverleningsvoertuigen, voertuig/gereedschaps- kasten, machinebouw, meubels, vervanging van zwaaideuren enz.

Transport toepassingen

In de wereld van transport en logistiek is efficiëntie van cruciaal belang. Daarom bieden wij op maat gemaakte rol- en schuifluiksystemen die perfect zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw transporttoepassing

Industriële toepassingen

Onze exact op maat gemaakte rol- en schuifluiksystemen bieden de perfecte oplossing voor een breed scala aan industriële toepassingen, variërend van magazijnen en productiefaciliteiten tot fabrieken en distributiecentra.

Kisten en boxen

Of het nu gaat om opslagboxen, transportkisten of containers, onze rol- en schuifluiksystemen bieden de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt opbergen en transporteren van goederen in verschillende omgevingen.